Våra hyresgäster

            Fitness24seven logotyp

 

Fitness24seven

Fitness24Seven är en i Sverige snabbt växande gymkedja med målgruppen "den vanliga motionären" som inte tycker att kvalitativ träning ska kosta en förmögenhet.

       

           Labteamet logotyp

 

 

 

Lab Teamet AB

Lab Teamet arbetar med konsulttjänster och försäljning av laboratorieutrustning, förbrukningsmaterial samt servicetjänster på labinstrument. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg och kunderna finns både i Sverige och Danmark.

   

       Webbsucce logo

 

Webbsuccé AB

Webbsuccé är en webbyrå som tar fram hållbara lösningar till små och medelstora företag. Företaget är placerat i Helsingborg.

           

          Arbetsförmedlingen logo

 

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är en nationell myndighet som finns i hela landet, med totalt 280 arbetsförmedlingar i tio marknadsområden. 
Huvudkontoret finns i Stockholm.

               

     

     Migrationsverket logo

 

Migrationsverket

Migrationsverket är den myndighet som prövar ansökningar från personer som vill flytta hit eller komma på besök som till exempel turister. Verksamheten vill skapa förutsättningar för att förverkliga visionen om ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter.

 

 

 

   

    Svenska kyrkan logotyp

 

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I vår organisation ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands.